Showing 1 - 6 of 6 items
  • Нормално развиващ се сорт, с добра родовитост, постоянна производителност. Предпочитани райони за засаждане са с топъл и сух климат. Плодовете са дребни, кафяво-зелени. Месестата част е жълто-оранжева, до червено, пълна с многобройни семенца. Цветът на смокинята е в месото, което образува семената и специфична текстура.    ЦЕНА  -  3,00  лева   със   ДДС.

  • Нормално развиващ се сорт. Предпочита райони със сух и топъл климат. Плодовете са средно едри, лилави на цвят. Плодовото месо е розово, сладко, сочно, с добър вкус. Цветовете са в плода, където произвеждат безброй семенца, които придават специфична текстура на плода. Подходящи за прясна консумация, сушене и преработка.    ЦЕНА  -  3,00   лева   със   ДДС.

  • Умерено развиващ се сорт, Предпочита райони със сух и топъл климат. Плодовете са малки до средни, тъмно сини на цвят. Плодовото месо е розово, сочно, сладко, с много добър вкус. Цветовете на плода са в него и произвеждат десетки семенца, придаващи специфичната текстура. Подходящи за прясна консумация и преработка.     ЦЕНА  -  3,00   лева   със   ДДС.

  • Умерено растящ сорт. Развиват се в райони с топъл и сух климат. Плодовете са средно едри, с тъмно син до черно цвят. Плодовото месо е розово до червено, сладко, сочно, с безброй семенца, които са произведени от цветовете, които са в плода и придават спесифичната текстура. Подходящи за прясна консумация и преработка.     ЦЕНА  -  3,00   лева   със   ДДС.

  • Силно развиващ се сорт, добра родовитост, постоянна производителност. Плодовете са средно едри, с лилав цвят на кожицата. Плодовото месо е розово до червено, със специфична текстура, изградена от цветовете, които са в плода и десетките семенца. Плодовете са подходящи за прясна консумация, сушене и преработка.    ЦЕНА  -  3,00   лева   със   ДДС.

  • Нормално развиващ се сорт, който предпочита райони със сух и топъл климат. Плодовете са малки до средни, светло зелени на цвят с тъмно зелени ивици. Месестата част е розово-червена, сладка, плътна, сочна, с много добър вкус. Цветовете са в плода и произвеждат семенца, които предават специфичната му  текстура.     ЦЕНА  -  3,00   лева   със   ДДС.

Showing 1 - 6 of 6 items