За нас

Лицензиран овощен разсадник '' Пенков '' води началото си от закупуването на орехови насаждения и свободни зем.площи от моите родители в землището на с.Крушаре. С цел да увелича насажденията и да бъда сигурен в това което засаждам,аз реших да се специализирам и в производството на овощния посадъчен материал.

След години и с помощта на колеги от България,Гърция,Италия и Румъния разсадник ''Пенков" разполага със собствена маточна база и богато сортово разнообразие.

za nas

Овощен разсадник '' Пенков ''

Специализиран съм в производството на посадъчен материал от плодни дръвчета и храсти за селското стопанство съобразени с изискванията,предпочитанията и финансовите възможности на моите клиенти.

Производство на овощен посадъчен материал

Високото качество на посадъчния материал, предлаган от овощен разсадник "Пенков" гарантира най-добро култивиране и оптимална продуктивност. Годишно се произвежда разнообразен овощен материал за различни сортове плодове, трайни насаждения, овощни дръвчета, млади дръвчета и др.

за нас

Размножаваме различни овощни вида и плодни храсти, фиданки (разсад овошки) - Ябълки, Праскови, Круши, Нектарини, Кайсия, Сливи, Орехи, Бадеми, Цитруси, Череши, Смокиня, Лешници, Киви и др.

за нас